Fatih Terim'i Bayern Münih teknik direktörü yaptılar

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Mücadele öncesi stadyumdaki ekranda sarı-kırmızılıların kadrosu yerine Bayern Münih'in 11'i yazıldı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu üçüncü hafta maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu.

Karşılaşma öncesi RZD Arena'da yaşanan karışıklık sosyal medyada büyük ses getirdi.

Stadyum içindeki dev ekrana sarı-kırmızılıların ilk 11'i yerine Bayern Münih'in kadrosu yazıldı. Ekranda sadece Fatih Terim'in ismi doğru şekilde gösterildi.

 RUS TAKIMLARINA KARŞI PERFORMANSI
Galatasaray, Avrupa arenasında Rus takımlarıyla daha önce 6 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlardan 2 beraberlik ve 4 yenilgi elde etti.

Lokomotiv Moskova ise Türk takımlarıyla daha önce 8 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlardan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

İki takım 4 kere karşı karıya gelmişti. Bunların 2'sini Galatasaray, 2'sini Lokomotiv Moskova kazanmıştı. 2018 yılında karşı karşıya gelmiş ve müsabaka 2-0'lık Lokomotiv Moskova galibiyeti ile sona ermişti.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle