Fatih Terim'den flaş Falcao kararı! Fenerbahçe maçında...

Süper Lig'in 22'inci haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle karşılaşmayı kazanan Galatasaray puanını 42 yaptı ve 22'inci hafta sonunda devre arasında 10 puan önünde yer alan Sivasspor'un bir basamak üstüne çıktı. Sezon sonunda yeniden şampiyonluk yaşayarak Şampiyonlar Ligi'nde gitmek isteyen sarı-kırmızılılar 23'üncü haftada Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde herkesin tartıştığı ve merak ettiği tercihlerden biri de forvet mevkiinde yaşanmaya başladı. Radamel Falcao ile Andone'nin yaşadığı sakatlık sürecinde Galatasaray'ın gol yükünü çeken ve bu sezon tam 10 kez fileleri havalandıran Adem Büyük'ün, Fenerbahçe derbisinde formayı hak ettiği görüşleri yükselmeye başladı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!