Fatih Terim tüm hesaplarını yaptı!

Zirve ile olan takibini sürdüren Galatasaray, haftasonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı kritik karşılaşmada hata yapmak istemiyor. Cezalı olan Mariano'nun yanı sıra Linnes'in de forma giyememesi durumunda teknik direktör Fatih Terim'im sağ bekte Nagatomo'ya şans vermesi bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde ilk maçı 2-0 kazanarak avantajlı bir skor elde eden Galatasaray, Hatayspor ile deplasmanda oynanan rövanş mücadelesinden 4-2 mağlup ayrılmasına rağmen adını yarı finale yazdırdı.

Yoğun maç programı ve sakatlığı bulunan isimlerden ötürü bir çok oyuncusunu dinlendiren sarı kırmızılılar, mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Galatasaray, Muğdat Çelik ve Emre Akbaba'nın goller ile 2-0 öne geçmesine rağmen ardından kalesinde ard arda 4 gol birden gördü.

90 dakika sonunda tur atlayan taraf olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yenen basit gollerden ötürü oyuncularını uyardığı öğrenildi. Hatayspor mücadelesinde bazı yedek oyuncuların performansından memnun olmayan deneyimli çalıştırıcının maç içinde 2-0'dan sonra turu geçtik düşüncesine kapılmalarının hata olduğuna vurgu yaptı. Kalan haftalarda her iki kulvarda da zorlu maçlar oynayacak sarı kırmızılılarda Terim, herkesin hazır olmasını ve maksimum katkı vermesini istiyor.

Öte yandan zirve ile olan takibini sürdüren Galatasaray, haftasonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı kritik karşılaşmada hata yapmak istemiyor. İkinci yarıda oynadığı 6 lig maçında 5 galibiyet 1 beraberlik elde eden sarı kırmızılılar bu istatistiği devam ettirerek zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Sakatlığı bulunan ve tedavileri devam eden Diagne, Linnes ve Fernando'nun Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına yetiştirilmesi için yoğun bir çaba gösterilirken, oynama ihtimalleri az görünüyor. Cezalı olan Mariano'nun yanı sıra Linnes'in de forma giyememesi durumunda teknik direktör Fatih Terim'im sağ bekte Nagatomo'ya şans vermesi bekleniyor.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!