Fatih Terim: Başta ben hatalıyım

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ankaragücü karşısında 2-2 berabere biten karşılaşmayı kendilerine 'yakıştıramadığını' belirtti.

Süper Lig'de Cemal Usta sezonun 15. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı ve son 20 dakika 10 kişi oynayan Ankaragücü'ne karşı 2-0 üstün götürdüğü maçtan, son 3 dakikada yediği 2 golle 1 puanla ayrıldı.

 "NE TEKNİĞİNİ NE DE TAKTİĞİNİ KONUŞABİLİRİZ"
Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, 2-2 berabere kaldıkları Ankaragücü maçını değerlendirdi. Terim, 10 küsur gol pozisyonuna girip, 10 kişilik Ankaragücü'nü yenememelerinin taktik ve teknik açıklamasının olmadığını belirtti ve şunları söyledi:

"Oyuncuların açıklamasından haberim yok. Ne dediler onu da bilmiyorum. Ne dedilerse onu sonradan öğrenip durum değerlendirmesi yapacağım. "

 "Skoru nasıl değerlendireyim? 3 gün içerisinde 2. maça çıktık. İyi de oynadık. Oyunun hakimiydik. 2-0 öne geçtik. 10 kişiye karşı 2-2 olduğuna göre yapacak bir şey yok. Başta ben hatalıyım. Kusur benim. Bu oyunun ne tekniğini ne de taktiğini konuşmanın manası yok. 10 küsur gol pozisyonumuz var. "

"Üzgünüm doğal olarak. 3 puan alıp bunu bir başlangıç yapıp, diğer süreçleri ve maçları da düşünmek vardı. Yakışmadı bize."

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!