Faik Ergin kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır?

Faik Ergin 16 Şubat 1978 tarihinde İskenderun, Hatay'da dünyaya gelmiştir. Faik Ergin kimdir: 42 yaşında Türk model ve dizi oyuncusudur. Faik Ergin'in kim olduğu, hayatı ve mesleki kariyeri hayranları tarafından merak konusu olmaktadır. Faik Ergin kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır?

Faik Ergin kimdir: Faik Ergin 1978 tarihinde İskenderun'da dünyaya gelmiş Türk oyuncu ve modeldir. Lise eğitimini İskenderun İstiklal Makzume Anadolu lisesi ve Libya’daki İngiliz Koleji’nde tamamlamıştır. Faik Ergin İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

Faik Ergin 2000 yılında modellik kariyerine başlamıştır. 2000 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model Of World yarışmalarına seçilmiştir. Yarışmalarda kendisini gösterdikten sonra da mankenlik yapmaya başlamıştır.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!