EYT için harekete geçildi! İşte EYT için masadaki 5 formül

EYT ile ilgili son dakika haberi bekleyenler için önemli gelişmeler yaşanıyor. Ek gösterge, sözleşmeli personelin kadro sorunun çözülmesinin ardından EYT'lilerin taleplerini değerlendirecek bir komisyon kurulacak. Peki EYT düzenlemesi bu yıl olacak mı? İşte EYT ile ilgili masada olan seçenekler ve son dakika gelen detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için düğmeye basıldı. EYT'lilerin taleplerini değerlendirmek için bir komisyon kurulacak. Sabah gazetesinden Hazal Ateş'in haberine göre, masada kesintili erken emeklilik ve kısmi yaşlılık emekliliği seçenekleri var. Emeklilikte Yaşa Takılanlar kimleri kapsıyor? Bağ-Kur girişi olanlar da yaş haddinden emekli olabiliyor mu? EYT'de hangi formüller söz konusu?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!