Eylül’de ikinci el araç ilanlarında bir önceki aya göre artış yaşandı!

Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılmasının önüne geçmek için yaptığı düzenlemenin yansımaları eylül ayında da kendini gösterdi. İkinci el araç ilanlarında bir önceki aya göre artış yaşandı. İkinci el araçların yatırım aracı olmaktan çıkması, al-satçı olarak tabir edilen kitlenin belli sınırlandırmalarla karşılaşması bunda etkili oldu.

Eylül’de ikinci el ilanlarında artış yaşandı

 Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılmasının önüne geçmek için yaptığı düzenlemenin yansımaları eylül ayında da kendini gösterdi. arabam.com’daki ikinci el araç ilanlarında bir önceki aya göre artış yaşandı. İkinci el araçların yatırım aracı olmaktan çıkması, al-satçı olarak tabir edilen kitlenin belli sınırlandırmalarla karşılaşması bunda etkili oldu. arabam.com ilanlarında 400.001 TL – 500.000 TL ve 500.001 TL – 600.000 TL aralığındaki araçların ilanlarda görülme oranında artış gözlemlendi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti