Euro kaç TL? (15 Aralık 2019)

Döviz işlemleri ve yatırımlarını yabancı para birimi ile yapanlar, güncel Euro kurunu sorguluyor. Peki bugün Euro kaç TL?

Euro alış 6.42 lira iken satış 6.49 lira. 1 Ocak'tan itibaren Avro alış fiyatındaki değişim yüzdesi 6.47, satış fiyatındaki değişim yüzdesi ise 6.56.

Euro Dolar Çapraz Kurundaki Son Durum (15 Aralık 2019)
Geçen hafta 1.11 oranında dalgalanan ve haftayı 1.12 seviyesinden kapatan Euro/Dolar paritesi, an itibariyle 1.12 seviyesinde seyrediyor. Uzmanlara göre parite küresel para piyasasının dinamiklerini belirtmesi açısından önemli.

Para piyasaları tahmin edilemeyen dinamiklerle bağlı olarak belirsizliğini sürdürüyor ve dolayısıyla öngörülerde bulunmak oldukça zor. Buna karşılık olarak güncel piyasa gelişmelerini takip etmek önemli.

Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri