Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. Bölüm özeti izle

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda'dır.

Hızır'ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş'in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem'le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

İşte Çakırbeyli'lerin Güneş'e saldırı shnesi:

Yaşar, Hakkı'nın deposunu buluyor ve İlyas çakırbeyliye haberviyor. Yapılan plan ile Hakkı'ın deposu basılıyor ve günlerdir kayıp olan Şahin beyin adamı orada işkence yapılmış halde bulunuyor. Seçkinin son konuşması geceye damga vurdu. İşte o tüyleri diken diken eden sahne!

 Şahin ağa'ın  Hızır'dan özür dilime sahnesi gecenin izlenmeye d3ğer sahnelerinden biri. İşte Şahin ağa'ın  Hızır'dan özür dilime sahne

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle