Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64.bölüm fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak şimdiden en çok konuşulan konu oldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64.bölüm fragmanı heyecan ile bekleniyor. Alparslan büyük bir planın içine girdi. Bu korkunç planı Alparslanı mı bitirir yoksa Avni'yi mi? Avni herkesin hedefindeki isim oldu.

Avni'nin ölümü için öyle bir plan yapılıyor ki.. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlamaz sitemizde yerini alacaktır.  Emine Tipi, Ateş ve kocasını affetmiştir. Bir kahvaltıda buluşan devler Emine'den ve anneden özür diler. Emine tek şartla onları affeder. Onları bu duruma düşüren ismin bir daha aynı evin içinde anılmasını istemez. Hızır yeniden etrafındakilere çeki düzen verirken diğer yandan tetiğin ucundaki isim Alparslandır. Ceylan ile Alparslan Avni ile tehlikeli bir planın içine girmiştir. Bu oyun Alparslan'ın sonu mu olur bilinme ama oldukça tehlikeli bir durum oldu. 

Alparslan masada tetiği çeker ama başka bir tetiğin hedefindedir. Davut 'un bu planı işe yarayacak mı yoksa Alparslan kurşunların hedefi olur. Meryem Hızır 'ı uyarırı Alparslan'ın bu tehlikeli oyunun içinden geri almak için. Sonuçları ağır olan bu oyun nasıl noktalanacak merak ile bekleniyor.



Diğer yandan İlyas hem gönül işleri hem de işlerin yoğunluğunda sıkışmış kalmıştır. Esra'nın çekip gitmesi gururunu mahvetmiştir. Esra ile boşanma sürecine giren İlyas isyanlarda abisinin özel hayatındaki kadınların abisine nasıl aşık olduğunu anlatırken izleyenleri kırdı geçirdi İlyas'ın isyanı ' Abim herşeyi yapar yengem onu boşamaz! Laf olsun diye Esra'ya ilişki var dedim aldı başını gitti' demesi sosyal medyayı güldürdü.







 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle