Eski sevgili cinayetine kurban gitti

Bangladeş'te bir kişi karısının yanında bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen 2 kişiden birinin, karısının eski sevgilisi olduğu öğrenildi.

Bangladeş'in güneyinde bulunan Barguna bölgesinde bir çift sokak ortasında 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Kadın kocasına saldıran adamları durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Saldırı sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Rifat Sorif tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay sonrası Barguna polis tarafından başlatılan incelemede çiftin yaklaşık 3 ay önce evlendiği ve saldırganın kadının eski sevgilisi olduğunu ortaya çıktı. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.  


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle