Eski Beşiktaşlı futbolcudan şaşırtan transfer; Arabistan'a gitti

Tecrübeli futbolcu, La Liga'dan Al-Ahli'ye transfer oldu

Bir dönem Beşiktaş forması giyen İspanyol defans oyuncusu Alexis Delgado, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye transfer oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2016 yılının deve arası transfer döneminde Beşiktaş'ın Getafe'den transfer ettiği İspanyol defans oyuncusu Alexis Delgado, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'nin yolunu tuttu.

Beşiktaş'ta sadece yarım sezon oynayabilen ve ardından La Liga ekibi Alaves'e transfer olan 32 yaşındaki futbolcu bedelsiz olarak Arabistan ekibine transfer oldu. Beşiktaş, Alexis Delgado'yu 1 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. Yarım sezonun ardından ise 400 bin Euro'ya satmıştı.

function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle