Eşi ve sevgilisi ile aynı evde yaşayan müzisyen sırayı karıştırınca canından oldu

Ankara Pursaklar'da, iki kadınla (eşi ve sevgilisi) aynı evde yaşayan adam her gece birinin yanında kalırken sırayı şaşırdı, kıskançlık krizine giren kadın odayı bastı ve "Bu gece sıra benimdi" diyerek adamı öldürdü. Alınan bilgiye göre, Gülyeşim Kavuştuk ile dini nikahlı eşi Önder Çelik ve onun resmi nikahlı eşi Seher Çelik ile yaşadığı evde sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Gülyeşim K, Önder Çelik'i göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Ankara Pursaklar’a önceki akşam yaşanan cinayetin çok çarpıcı bir hikâyesi olduğu ortaya çıktı. Müzisyenlik yapan Önder Çelik (43), Seher Çelik (34) ile evlendikten 2 yıl sonra sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk’u (40) da aynı eve getirdi. Çelik, farklı odalara yerleştirdiği iki kadınla aynı evde yaşamaya başladı.

A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?