Esenyurt'ta rehin tutulan 6 şahıs için operasyon düzenlendi!

İSTANBUL Esenyurt'ta ihbar üzerine bir eve giren polis, kolları ve bacakları bağlanmış yabancı uyruklu 6 kişiyi kurtardı. Polisin kurtardığı kişilerin yabancı uyruklu olduğu belirtilirken olayla ilgili inceleme sürüyor.

İSTANBUL Esenyurt'ta bir evde elleri ve ayakları bağlı şekilde rehin tutulan 1'i çocuk 6 kişi polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınırken polis diğer işbirlikçileri yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, bir evde rehin tutulan vatandaşlar ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldiler.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Rehin tutulan şahısların bulunduğu evin kapısını çalan polis ekipleri bir cevap alamadı.

Daha sonra koçbaşı ile kapısı kırılarak girilen evde elleri ve ayakları bağlı 1'i çocuk 6 kişi bulunurken başlarında silahla bekleyen bir yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Olayda başka kişilerin de olabileceğini öngören polis ekipleri çalışma başlattı.

Rehineler sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken şüpheli şahıs ise ifadesi alınabilmesi için karakola götürüldü.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle