Esed'in komuta merkezine büyük darbe

İdlib'deki alçak saldırı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri, Esed rejimine bomba yağdırdı. Halep kırsalında ordumuz tarafından düzenlenen saldırıda, rejimin 124’üncü Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Rahmun’un öldürüldüğü açıklandı.

Türkiye, geride bıraktığımız perşembe günü İdlib'den gelen saldırı haberi ile sarsıldı. Eli kanlı Esed rejiminin gerçekleştirdiği alçak saldırıda 33 askerimiz şehit oldu.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısından Esed rejimine yönelik harekat kararı çıktı.

KOMUTA MERKEZLERİ YERLE BİR EDİLDİ

Ortadoğu'dan gelişmeleri aktaran gazeteci Samet Doğan, Rejim yanlısı basın kuruluşu El Meyadin'in, Türkiye’nin füze ve hava saldırıları ile Suriye ordusu komuta merkezlerini vurduğunu açıkladı.

Öte yandan, Türkiye'nin gerçekleştirdiği hava saldırısında birçok üst düzey askeri ismin yaşamını yitirdiği de söz konusu haberde yer aldı. Öldürülenlerin isimleri, ''Tümgeneral Burhan Rahmoun, Tuğgeneral İsmail Ali, Albay Mazen Farwati ve Tuğgerenal Nasr Daweya'' olarak açıklandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!