Esed rejimi Türkmendağı'nı top atışına tuttu

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, rejime ait birlikler, dün akşamdan itibaren muhaliflerin kontrolündeki köyleri top atışlarıyla vurdu.

Sabah saatlerine kadar aralıklarla süren saldırılarda Kelez, Sarraf, Sallur, Karaman ve İsapınarı köyleri ve çevreleri yoğun şekilde hedef alındı.

Saldırılarda ilk belirlemelere göre, 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgedeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındı.

Öte yandan, rejim güçlerine ait birlikler Türkmendağı'nın batısındaki Cebel Ekrad bölgesini de top ve füzelerle vurdu.


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!