Erman Toroğlu'nun şoke eden Şenol Güneş iddiası! Şike...

Eskiden hakemlik ve futbolculuk kariyeri bulunan, şimdilerde spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, olay yaratacak bir harekete imza attı. Ünlü yorumcu, teknik direktör Şenol Güneş'in futbolculuk döneminde şike yaptığını iddia etti. 1976-1977 sezonunda Trabzonsporlu futbolcuların Zonguldakspor'dan para aldığını öne sürerken, Şenol Güneş ile ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, çok çarpıcı iddialarla gündeme damgasını vurdu. Toroğlu, Hamit Turan'ın yazdığı "Oynadım, Oynattım, Oynatalım - Erman Toroğlu Kitabı" isimli kitabını yayımladı. Kitapta birçok tartışmaya yol açacak olan konu başlıkları yer aldı. İddiaların en başında ise Şenol Güneş hakkında yazılanlar geldi. Toroğlu, Şenol Güneş'in 1977 yılında şike yaptığını ifade etti.

"ZONGULDAKSPOR'DAN PARA ALDILAR"

Eskiden hakemlik ve futbolculuk kariyeri bulunan, şimdilerde spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, 1976-1977 sezonunda Trabzonsporlu futbolcuların Zonguldakspor'dan para aldığını öne sürerken, bordo - mavili takımın file bekçisi Şenol Güneş'in o dönemki yönetimle yaptığı konuşmayı açıkladı.

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?