Erkenci Kuş 48.Bölüm Fragmanı İzle

Erkenci Kuş 48.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Erkenci Kuş 48.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 16 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Erkenci Kuş 48.Bölümde de ekrana kitleyecek

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir.

Can’la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can’ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem’dedir.

Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem’e bir teklifte bulunur. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜ İZLE

Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle