Erkenci Kuş 46.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Erkenci Kuş 46.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Erkenci Kuş 46.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 2 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Erkenci Kuş 46.Bölümde de ekrana kitleyecek

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sanem ve Can’ın iş ortaklığı aşklarını etkileyecek mi?

Can ve Sanem’in arasındaki tutkulu aşk her türlü sorunu çözebilecek güçte… Ama hayatlarında yeni bir dönem başladı, artık onlar “ortaklar”… Peki bu ortaklık neleri kapsıyor? İş ortaklığı, ortak düşler, hayat ortaklığı? Üstelik son bir yılda Sanem de Can da çok değişti, ya ortak beğenileri de değiştiyse? Birbirlerini kaybetmekten korkan iki aşık, birbiri için her şeyi yapmaya hazır. Bakalım, Sanem de Can da hiçbir şey değiştirmelerine gerek olmadan, her halleriyle birbirlerini ölesiye sevdiklerini ne zaman söylecekler?

Emre ve Leyla yeni bir işe giriştiler. Leyla’ya yardım eli beklenmedik bir yerden gelecek; eski müzik hocası Ferit'ten… Bakalım, Ferit’le Emre’nin arası nasıl olacak?

Can, Sanem’e kremlerini kurtarmak için yardım ederken belki de artık duygularının önüne geçemeyeceğini anlayacaktır, kimbilir?

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜ İZLE

Hudutsuz Sevda 33. Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 16.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 70. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle