Erkenci Kuş 44.Bölüm Fragmanı İzle

 Erkenci Kuş 44.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Erkenci Kuş 44.Bölüm Fragmanı yayınlandı STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 18 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Erkenci Kuş 44.Bölümde de ekrana kiteleyecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşıklar bir araya gelecek mi?

Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır.

Can’ın da Sanem’in de Yiğit’ten çok önemli dertleri vardır. Aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem’in Yiğit’le ne konuştuğuna takmış kafayı.

Emre’nin Leyla’ya bir sürprizi var, ayaklarını yerden kesecek bu teklif Leyla’nın.

Ajans, Sanem’in krem kampanyasına çalışıyor, önce kremleri ve parfümleri tanımak lazım. Ekip yine aşıkları biraraya getirmek için iş başında. Parfüm testleriyle Sanem, Can’ın aklını başından alacak. Sanem ise Can’a parfümün sırrını anlatırken, aradığı cevapları bulacak.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜ İZLE

Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle