Erkenci Kuş 42.Bölüm Fragmanı İzle

 Erkenci Kuş 42.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Erkenci Kuş 42.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Erkenci Kuş 42.Bölümde de ekrana kitleyecek

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can için gitmek mi daha zor, yoksa kalmak mı?

Can, teknem bozuldu bahanesiyle geri döner. Sanem’e senin için döndüm diyemez. Sanem teknesi yüzünden dönmesine bozulur fakat neden benim için dönmedin de diyemez. Çiftimiz, gururundan birbirine derdini anlatamaz ama kader ağlarını örmüştür bir kere. Fikr-i Harika ekibi de kaderin işini hızlandırmaya devam eder.

Sanem, bir dernek tarafından yılın yazarı seçildiğinde, Yiğit bunu Sanem'le başbaşa kalmak için bir fırsata dönüştürmek ister. Aziz, ekibin de yardımıyla Yiğit'i devreden çıkarıp, Can ve Sanem'in bir arada olacağı, Can'ın onun fotoğraf çekimini yapacağı bir ortam yaratır. Sanem ve Can bir arada olsun yeter, dünya duracak zaten!

Bu arada Can, Yiğit'in kitabı yaktığından emindir ve onun foyasını ortaya çıkarmak ustaca bir plan yapar.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜ İZLE

Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Bahar 11.Bölüm Fragmanı izle Taş Kağıt Makas 9.Bölüm Fragmanı izle Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle