Eritre, Katar ile ilişkileri kesmeyi reddetti

Suudi Arabistan ve BAE'nin Katar ile ilişkilerini kesme talebini reddeden Eritre, Katar'la ilişkilerinin "derinliğine" vurgu yaptı.

EritreKatar ile ilişkilerini kesme talebinde bulunan Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetimlerinin bu isteğini geri çevirdi.

Eritre Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Katar ile ilişkisi bulunan diğer devletler gibi Suudi Arabistan ve BAE'den kardeş Doha ile ilişkilerimizi kesme talebi geldi. Biz bu talebi tamamıyla reddettik. Kardeş Katar halkı ve devletini bizlere derin ilişkiler bağlıyor. Söz konusu ülkelerin ambargo kararıyla ilişkilerimizi kesmemiz mümkün değil." ifadelerine yer verildi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle