Erdoğan'ın ABD ziyareti sosyal medya da böyle yankılandı

ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada tarihi bir görüşme gerçekleştirdi. Trump'ın kendisine gönderdiği mektubu iade ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörist elebaşları Fetullah Gülen ve Mazlum Kobani konusunda da rahatsızlıklarını iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında merakla beklenen görüşme dün Washington'da gerçekleştirildi.

 Başta Suriye konusu olmak üzere gündemdeki birçok konunun görüşüldüğü toplantıya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trump'a skandal mektubunu iade etmesi damga vurdu.

Tarihi görüşme ise sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. 

'ARTIK,TOP ABD’NİN SAHASINDA'

 Sabah yazarı Kerem Alkin, 'Artık,top ABD’nin sahasında.' diyerek görüşmeyi şu sözlerle değerlendirdi:

"Washington’daki zirvenin özeti: Cumhurbaşkanı Erdoğan müthiş bir driplingle,küresel ve bölgesel meseleleri orta sahaya getirdi. Artık,top ABD’nin sahasında. Ya, Türkiye’yle ilişkilerde sebep oldukları kırılganlıkları,çatlakları tamir edecekler. Ya da,ileride çok pişman olacaklar."

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!