Erdoğan: Sadece Putin ve ben varım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un ilçelerini kapsayan miting programları kapsamında Beyoğlu’nda vatandaşlar seslendi. Erdoğan'ın gündeminde yine muhalefet vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un ilçelerini kapsayan miting programları kapsamında Beyoğlu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kasımpaşa’da vatandaşların coşkulu bir şekilde karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitap etti.



'BU ADAYLARIN HANGİSİNİ DÜNYA TANIR'




Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, ''Fakat öyle de olsa böyle de olsa, şu anda ya bu adayların hangisi dünyayı tanır? Soruyorum, hangisi tanır? Dünya liderlerinden bunların hangisi kaç tane liderle acaba görüşmüş? Şu anda bu kardeşiniz Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda en uzun süre görev yapan liderlerden bir tanesi. Evet, en uzun süre. Şu anda benimle beraber bir Sayın Putin var.'' ifadelerini kullandı.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle