Erdoğan: Gençliği ihmal edenin istiklali tehdit altındadır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Açılışı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençliği ihmal eden, gençlerine sırtını dönen, onların ruh ve gönül dünyalarının imarı için gerekli özeni göstermeyen bir milletin istikbali ve istiklali tehdit altında demektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Gençliğimiz üzerinde yapacağımız çalışmalar bizleri geleceğe hazırlayacaktır." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Gençliği ihmal eden, gençlerine sırtını dönen, onların ruh ve gönül dünyalarının imarı için gerekli özeni göstermeyen bir milletin istikbali ve istiklali tehdit altında demektir. Ülkenin camileri 18 yıl boyunca ezan-ı muhammediye hasret bırakılmıştır. Şimdi bu yeniden hortlatılıyor, asla başaramayacaksınız."


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor!