Erdoğan en yüksek oyu yine o ilden aldı: Yüzde 82

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'tan yüzde 82 oranında rekor bir oy aldı. İşte Bayburt' un seçim2018 sonuçları

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sokağa dökülen binlerce Bayburtlu, konvoylar oluşturarak Türkiye birinciliğini kutladı.

Havai fişekli kutlamaların gerçekleştirildiği Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları, MHP ve AK Parti bayraklarıyla sevinç gösterisinde bulundu.Daha sonra burada kurulan kürsüye çıkarak vatandaşlara hitap eden AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, Bayburt’un Cumhurbaşkanının yanında olduğunu ve oy rekoru kıran hemşehrilerine teşekkür etti.





ÇUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI
  const autoHeight = (obj) => {
    obj.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';
  }
MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI
  const autoHeight = (obj) => {
    obj.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';
  }


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?