Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi: İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ana gündem maddesini Ramazan Bayram tatili süresi oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda Pençe-Kilit operasyonu, ekonomik gelişmeler ve Ramazan Bayramı tatili süresi ile alınacak önlemler görüşüldü.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı kararının toplantıda alınması bekleniyor. Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanacak.

Toplantıda Ramazan Bayramı'nda alınacak tedbirler de görüşüldü.

PENÇE-KİLİT VE EKONOMİK GELİŞMELER

Toplantının bir diğer maddesini ise Kuzey Irak'taki terör örgütü varlığına yönelik başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile ekonomik gelişmeler oluşturacak. Toplantıda bu iki başlık da değerlendirildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!