Erden Timur, Olympic Club Charleroi'yi satın aldı!

Galatasaray'ın önemli transferlerinde payı olan Erden Timur'dan çok konuşulan bir hamle daha geldi. Timur'un son olarak Belçika 3. Lig ekiplerinden Olympic Club Charleroi'yi satın aldığı ve resmi açıklamayı kısa bir süre içerisinde yapacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılılarda Erden Timur son zamanlarda yaptığı hamlelerde gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda öne çıkan isimlerden birisi haline geldi. Son olarak ise sarı kırmızılı camia için planladığı proje gündem oldu.

Milliyet'in haberine göre Erden Timur'un uzun süredir üzerinde durduğu ve altyapı için büyük önem arz eden projesini hayata geçirmek üzere olduğu aktarıldı. Gelen son bilgilere göre ise Timur'un, Avrupa'dan altyapı anlamında destek almak istediği ve bu doğrultuda Belçika 3. Lig ekibi Olympic Club Charleroi'yi satın aldığı belirtildi. Resmi açıklamanın ise kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!