Erbil'de silahlı saldırganlar valiliği bastı! İki yaralı var!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde silahlı saldırı meydana geldi... Reuters'ın yerel yetkililere dayandırdığı son dakika gelişmesinde silahlı saldırganların ateş açarak valilik binasına girdiği belirtildi. İki polisin yaralandığı açıklandı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ninde silahlı saldırı meydana geldi. Silahlı saldırganlar valilik binasına ateş açarak girdi. Yerel kaynaklar saldırganların ateş açmaya devam ettiğini aktardı.

Reuters’ın haberinde saldırganların 2 polisi yaraladığı ifade edilirken, görgü tanıkları pencereden ateş açıldığı ve çatışmanın devam ettiğini duyurdu.

Vali yardımcısı Tahir Abdullah ve bir güvenlik görevlisinin verdiği bilgiye göre iki polis yaralandı. Abdullah, “Sabah 0745 civarında iki silahlı kişi valilik binasının giriş kapısına yaklaştı ve muhafızlara ateş açtı. Binaya girdiler ve şu anda üçüncü kattalar. Güvenlik güçleri binayı kuşattı ve zemin kata girdiler; saldırganlara karşı harekete geçmeye hazırlanıyorlar” dedi.

Detaylar geliyor…


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle