Enerji Bakanı Fatih Dönmez büyük gün diyerek 'sondaj gemisini' duyurdu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han'ın yarın Akdeniz'de ilk sondajı için demir aldığını iletti. Bakan Dönmez, söz konusu açıklamayı yaptığı paylaşımında "Büyük gün" diye ifade ederken "Yolu açık, rüzgarı kolayına, gayreti Abdülhamid Han gibi olsun." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han ile ilgili heyecanlandıran gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bakan Dönmez, sondaj gemisinin yarın Akdeniz'de ilk sondajı için demir aldığını bildirdi. İşte detaylar...

"BÜYÜK GÜN! HEYECANLIYIZ"
Bakan Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Yarın büyük gün!.. Heyecanlıyız… Dördüncü sondaj gemimiz Abdülhamid Han yarın ilk sondajı için demir alıyor. Yolu açık, rüzgarı kolayına, gayreti Abdülhamid Han gibi olsun." ifadesini kullandı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı! Yanlış diyetler zayıflatmıyor tam aksi kilo aldırıyor!