En Güzel Resimli Ramazan Bayramı Mesajları

11 Ayın sultanı olarak bilinen Ramazan ayı bugün sona eriyor.Üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı kutlamaları bugünden başladı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle birbirleriyle görüşemeyen vatandaşlar, telefon üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden çevresindeki insanların bayramını kutluyor. Haberimizin içeriğinde her tercihe uygun bayram mesajları bulunuyor. İster uzun, ister kısa, ister resimli, ister dualı Ramazan Bayramı mesajlarından birini ve ya birkaçını tercih edebilirsiniz.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. Hayırlı bayramlar…

- Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.

- En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

- Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu