En güzel açma tarifi! Açma nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Aklınıza gelen bütün açma tariflerini unutun! Bu tarif ile akılları baştan alın. Puf puf kabaran ve tel tel ayrılan bir açma ile gönülleri fethetmek istiyorsanız bu tarifi kaçırmayın. Leziz açma tarifimizde, beklemekten hoşlanmayanlar için mayasız açma tarifini de sizler için derledik. Günlerde tarifi ısrarla istenecek olan açma tarifini tüm püf notalarıyla açıklıyoruz.

Beş çayına en çok ne yakışır diye düşünme! Bu açmayı görenler senin yaptığına inanmayacak. Pastane misali kabaran ve tel tel ayrılan bu açmalar ile bütün gözleri üstüne topla. Kimin yaptığı merak konusu olacak bu açma tarifini sizler için özenle hazırladık. Hem mayalı hem de mayasız açma tarifimiz ile karşınızdayız. İşte puf puf kabaran açma tarifi.

PUF PUF KABARAN AÇMA TARİFİ MALZEMELERİ

3 su bardağı ılık süt

1 su bardağı sıvı yağ

2 yumurta (üzeri için sarısı birinden ayrılır)

3 yemek kaşığı şeker

1,5 yemek kaşığı tuz

1 paket instant kuru maya

88,5 su bardağı un (yaklaşık)

Dilerseniz tereyağı, zeytin ezmesi ekleyebilirsiniz

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!