Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, futbol kariyeriyle alakalı olarak sezon sonu oturup bir karar vereceğini belirterek, "İnşallah benim için şampiyonlukla güzel bir veda olur." dedi.

Emre Belözoğlu, nedeniyle 7-8 maçtır takımdan ayrı kaldığını hatırlatarak, "Biraz uzun bir sakatlık oldu. Sezona da iyi bir giriş yapmıştım. Sakatlıklardan muzdarip, bununla tecrübelenmiş bir oyuncuyum. Çok şükür 10 gündür ağrısız idman yapıyorum. Milli ara da benim için iyi oldu. Takımım için her şeyimle mücadele etmek istiyorum." ifadelerini kullanırken Emre, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan eski takım arkadaşı Volkan Demirel'le ilgili olarak da şu yorumda bulundu - tıkla


Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?