Emre Belözoğlu, Bursaspor'u reddetti

Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra şu an için hiçbir takımı çalıştırmayan Emre Belözoğlu, Bursaspor'dan gelen teklifi de reddetti.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra şu an için boşta olan ünlü futbol adamı Emre Belözoğlu'nun Bursaspor'dan gelen teknik direktörlük teklifini reddettiği öğrenildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un 2. Başkanı Emin Adanur, yaptığı açıklamada, "Teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile görüştük ama olmadı." dedi.

 MUSTAFA ER İLE YOLLAR AYRILMIŞTI
Ligin ilk haftasında sahasında Adanaspor'la 1-1 berabere kalan Bursaspor'da maçın ardından teknik direktör Mustafa Er ile yollar ayrılmıştı.

Emre Belözoğlu'nun adı A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcılığı ve Lazio'da Maurizio Sarri'nin ekibinde antrenörlük için geçmiş ancak bir anlaşma sağlanamamıştı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?