Emina Jahovic ve Mustafa Sandal barıştı mı?

Sadettin Saran aşkıyla geçen yıla damga vuran Emina Jahovic yılbaşına eski eşi Mustafa Sandal ve iki oğluyla girince ortaya bazı iddialar atılmıştı. Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal ile barışma iddialarına noktayı koydu.

Emina Jahovic, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tek başına alışveriş yapan Jahovic, bir anda gazetecileri karşısında görünce şaşırdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Jahovic, "Arkadaşlar bir yeri arıyorum, toplantım var" açıklamasını yaptı.

Jahovic, geçtiğimiz günlerde kayak yarışmasında okullar arası yarışmada Yaman'ın birinciliğini soran muhabirlere, şu açıklamaları yaptı: "Yaman ile çok gurur duyuyoruz. Dün de Uludağ'da kayak turnuvasında ikinci oldu. Buna çok üzüldü, biraz hırslı olduğu için kayağı seviyor. Yarın da babası ile birlikte Kayseri'ye gidiyor. Orada güzel bir sonuç alırsa Milli takıma seçilecek, o bizim gururumuz."

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor