Emenike'nin kaderi hazırlık maçlarına bağlı

Emenike'nin kaderi hazırlık maçlarına bağlı

Yeni sezonda Fenerbahçe’de kalmak isteyen Nijeryalı forvetin kaderi, hazırlık maçlarında sergileyeceği performansa bağlı.

KİRALIK OLARAK GÖNDERİLMİŞTİ

Bir önceki sezon Beşiktaş derbisinde formayı çıkarttığı için taraftardan ciddi tepki gören Emenike, son olarak West Ham’da kiralık olarak görev yapmıştı.

HIRSLI BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıkları için takıma katılan Nijeryalı forvet, çalışmalara bir hayli hırslı başladı. Takımda kalmak isteyen Emenike’nin kaderi ise özel maçlardaki performansına bağlı.

KARAR PEREİRA'NIN

Teknik direktör Vitor Pereira, hazırlık karşılaşmalarında iyi bir görüntü çizmesi halinde Emenike’nin yeni sezonda kadroda olmasına onay verecek. Aksi takdirde 28 yaşındaki oyuncunun yine kiralık olarak başka bir kulübe gönderilmesi planlanıyor.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle