Emenike'den ırkçı yorumlara tepki

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Emenike instagram hesabından kendisine ırkçılık yapan kullanıcılara tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike Instagram hesabına gelen ırkçı yorumlara tepki gösterdi ve ilginç bir yorumda bulundu.





29 yaşındaki golcü oyuncu Instagram hesabından ırkçı yorumların ve kendisinin olduğu bir fotoğrafı paylaştı ve altına "Beni maymun diye çağırırken ya da muz yollarken, "ZENGİN maymun" demeyi unutmayın" diye ekledi.

Emenike, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile karşılaştığı 29. hafta mücadelesinde Rizespor'un Iraklı defans oyuncusu Ali Yacoubi'ye yaptığı bu hareket ile uzun süre konuşulmuştu.






Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?