Emekli zammı'ndaki formüller Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında

Asgari ücretten sonra milyonlarca emeklinin gözü kulağı emeklilere yapılacak zamda. Türkiye Emekliler Derneği TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, kabineden müjdeli haber beklerken, emekli maaşlarına seyyanen zam beklentilerini daha önce açıklamışlardı. Emekli zammıyla ilgili formüller de masaya yatırıldı ve bununla ilgili öne çıkan 3 formül var. Çalışma bittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak ve Erdoğan emeklilerle ilgili kararı açıklayacak.

Türkiye'deki milyonlarca emeklinin gözü-kulağı ocak ayında maaşlara yapılacak zam oranında. Asgari ücrete yapılan tarihi artışın ardından emekli zamlarına da ekstra bir iyileştirme yapılması bekleniyor. Bunun için çeşitli formüller söz konusu. Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak emekli zammı formülleri neler? Emekli zammı 2022 ne kadar olacak? 

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında