Emekli ve memurlara kötü haber! Bakan Mehmet Şimşek açıkladı!

Emekli ve memur kesimleri, yeni yıl öncesinde zam haberini beklerken, maalesef kötü bir gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşen Cem Küçük, 14 yıl boyunca uygulanan sistemde önemli değişikliklerin olacağını ve Ocak ayında gerçekleşecek zam miktarında 2 bin lira kesinti yapılacağını duyurdu.

Emekli ve memur maaşlarında 2.000 TL'lik bir kesinti haberi geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 14 yıldır uygulanan sistemde önemli değişikliklerin olacağını açıkladı. Gazeteci Cem Küçük, Bakan Şimşek'ten alınan bilgilere dayanarak, Ocak ayından itibaren yürürlüğe girecek yeni sistemin detaylarını paylaştı. Bu değişiklik, Ocak ayında alınacak zam oranından 2.000 TL'lik bir kesinti yapılmasına yol açacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!