Emekli ve memur maaşları için kritik gün! Memur zammı, emekli zammı 2022 ne kadar olacak?

2022 asgari ücretin açıklanmasının ardından gözler emekli ve memur zammına çevrildi.Memur zammı ve emekli zammı gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Ocak ayına kısa bir süre kala memur maaş zammı ve emekli maaş zammı oranları merak ediliyor. Oranlar ise enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Peki 2022'de memur zammı ve emekli zammı ne kadar olacak, en düşük memur maaşı kaç TL'ye çıkacak? İşte detaylar...

Memur zammı ve emekli zammı gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Ocak ayına kısa bir süre kala memur maaş zammı ve emekli maaş zammı oranları merak ediliyor. Oranlar ise enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Peki 2022'de memur zammı ve emekli zammı ne kadar olacak, en düşük memur maaşı kaç TL'ye çıkacak?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!