Emekli memurların maaş farkları ne zaman yatacak? İşte Bağ-Kur, SSK ödeme takvimi...

Milyonlarca memur emeklileri maaş farklarının hesaplara yatacağı günü bekliyor. Emekli maaşlarına temmuz ayı enflasyon farkıyla beraber ara zam yapıldı. Peki Emekli memurların maaş farkları ne zaman ödenecek, memur emeklileri zamlı maaşı ne zaman alacak? İşte zamlı emekli maaş ödeme ve ödeme bilgileri...

Emekli maaş farkı ödeme takviminin yayınlanmasıyla birlikte 'SSK ve Bağ-Kur 2022 zamlı emekli maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak?' sorusu netlik kazandı. Milyonlarca emekli vatandaşı ilgilendiren bu soru araştırılmaya devam ediyor. Tüm kamu personeli 8 Temmuz’da zamlı maaşlarını aldı ancak emekli henüz zamlı maaşlarına ulaşamadı. Zamlı emekli maaş ödemeleri 17 Temmuz itibariyle başladı. İşte, 4A, 4B, 4C SSK ve Bağ-Kur 2022 Temmuz zamlı emekli maaşı ödeme takvimi!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!