Elimi Bırakma 38.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Elimi Bırakma 38.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Elimi Bırakma 38.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 28 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Elimi Bırakma 38.Bölümde de ekrana kitleyecek

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır. Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder. Azra ve Cenk kitabın gizemini birlikte çözebilecekler midir?

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle