Elimi Bırakma 32.Bölüm Fragmanı İzle

Elimi Bırakma 32.Bölüm de neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Elimi Bırakma 32.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 10 Mart Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma 32.Bölümde de ekrana kitleyecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır. Oysa Cenk’in hastalığı yüzünden kendini suçlayan Kadir, Melis’ten uzak durmaya kararlıdır.

Azmi, Sumru’ya hisseleri geri vermesi için baskı yapar. Azra ise Cenk’in ailesine olan tavrını değiştirmesi için çabalamaktadır. Öte yandan Feride Cenk’in şirkete dönmesi için büyük bir fedakârlık yapmaya hazırlanmaktadır. Feride’nin fedakârlığı Cenk’i şirkete geri döndürebilecek midir?

Yaşananlar yüzünden yapayalnız kalan Serap’a hiç beklemediği bir anda sürpriz bir destek gelir.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 13. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 33. Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 16.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 70. Bölüm Fragmanı izle