Elimi Bırakma 30.Bölüm Fragmanı İzle

Elimi Bırakma 30.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 24 Şubat Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma 30.Bölümde de nefes kesecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cenk ne karar verecektir?

Öte yandan, Sumru’nun elindeki şirket hisselerinin asıl sahibinin Serap olduğunu Cenk’ten saklamak giderek güçleşmeye başlamıştır. Feride Serap’tan, Cenk’e gerçekleri anlatmasını ister. Serap’ın önemli bir karar vermesi gerekmektedir. Serap, gerçekleri Cenk’e anlatacak mıdır?

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 68.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 14.Bölüm Fragmanı izle Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle