El Chapo'yu canlandıran aktörden ilginç açıklama

Meksika'nın ve dünyanın en büyük uyuşturucu kaçakçısı Joaquin "El Chapo" Guzman'ın yargılandığı dava New York'ta devam ediyor.

Meksika'nın ve dünyanın en büyük uyuşturucu kaçakçısı Joaquin "El Chapo" Guzman'ın yargılandığı dava New York'ta devam ediyor.

61 yaşında olan uyuşturucu kaçakçısı Chapo, Meksika'da iki defa yüksek güvenlikli hapishaneden kaçtığı için Amerika'ya iade edilmişti.

Devam eden mahkemede, Guzman'ın avukatlarından biri olan Jeffrey Lichtman, açılış konuşmasında kartelin asıl liderinin Ismael "El Mayo" Zambada olduğunu iddia etti.

El Chapo, sadece Amerika'ya toplamda 14 milyar dolarlık uyuşturucusokmakla suçlanıyor.

Dünyanın takip ettiği bu popüler davayı Chapo'nun eşi Emma Coronel Aispuro'da takip ediyor, neredeyse hiç bir duruşmayı kaçırmayan Emma gazetecilerin gözdesi durumunda

Joaquin "El Chapo" Guzman'ın eşi Emma'ya düşkünlüğü bilinen bir gerçek, kendisinin hayat hikayesini anlatan dizide de bu detay atlanmamış

Davayı takip edenler arasına sürpriz bir isim de katıldı,Netflix'te El Chapo'yu canlandıran ünlü aktör Alejandro Edda

34 yaşındaki aktör, uyuşturucu baronun kendisine gülümsediğini ve el salladığını söyleyerek ve “Dürüst olmak gerekirse, gerçeküstü bir andı” dedi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!