Ekrem İmamoğlu: Yakında bizim dilimizi, literatürümüzü, terminolojimizi kullanmaya başlayacaklar

Fatih Samatya Yağmursuyu Tüneli projesinde TBM’ler düzenlenen törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu şehrin ezberini bozan bizler bu şehrin halkçı, devletçi ve gerçekten insanını düşünen bizler vaat setlerini bile değiştirdik, değiştireceğiz. Vaat setleri, kamuya yatırım ve kamu anlayışında yakında bizim dilimizi, literatürümüzü, terminolojimizi kullanmaya başlayacaklar, kullansınlar. Amacımız zaten onların da iyileşmesi” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU: “YAKINDA BİZİM DİLİMİZİ, LİTERATÜRÜMÜZÜ, TERMİNOLOJİMİZİ KULLANMAYA BAŞLAYACAKLAR”

İBB bağlı kuruluşu İSKİ’nin Fatih bölgesinde taşkın ve sel riskini sona erdirecek Fatih Samatya Yağmursuyu Tüneli projesinde TBM’ler düzenlenen törenle kazı işlemlerine başladı. Konuşmasında İstanbul’a altyapıya en çok yatırım yapılan dönemini yaşattıklarını belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu şehrin ezberini bozan bizler bu şehrin halkçı, devletçi ve gerçekten insanını düşünen bizler vaat setlerini bile değiştirdik, değiştireceğiz. Vaat setleri, kamuya yatırım ve kamu anlayışında yakında bizim dilimizi, literatürümüzü, terminolojimizi kullanmaya başlayacaklar, kullansınlar. Amacımız zaten onların da iyileşmesi” ifadelerini kullandı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin