Ekrem İmamoğlu o camiye 26 ay sonra tekrar temel attı!

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 26 ay önce söz verdiği ve temel atma töreni düzenlediği Megakent Camii için önceki gün bir kez daha temel atma töreni düzenledi.

TEK ÇİVİ ÇAKILMADI

İmamoğlu, Megakent Camisi projesinin temel atma törenini 16 Ekim 2016'da gerçekleştirmişti. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe örgütleri katılmıştı. Ancak bugüne dek cami inşaatı için tek bir çivi dahi çakılmadı. CHP'nin muhtemel İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olan İmamoğlu, yerel seçimi fırsat bildi ve aynı cami için 26 ay sonra yeni bir temel atma töreni daha yaptı. Bu kez merhum iş insanı İbrahim Cevahir'in ailesinin katkılarıyla Beylikdüzü'nde inşa edilecek "İbrahim Cevahir Megakent Camisi" için önceki gün düzenlenen törende konuşan İmamoğlu "Burada attığımız temel, bir kardeşlik temelidir. İnsanları güzelliğe, iyiliğe, insanlığa, sevgiye, barışa, huzura, buluşmaya davettir" dedi.

016’da ilçeye davet ettiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önünde caminin 18 ayda bitirileceği sözünü veren İmamoğlu, aradan geçen 26 ayın ardından tek bir kazma bile vurulmayan cami alanında yeni bir tören daha düzenledi, yine temel attı. İmamoğlu, daha önce de AK Partili belediye başkanları döneminde yapılan birçok eserin açılışını yeniden yaparak algı yaratmaya çalışmıştı. 

 gezi tehdidi 

Fransa’da çıkan ‘sarı yelekliler’ olayları işaret eden HDP’li Murat Çepni, Meclis kürsüsünde tehditler savurdu! Çepni ye ‘Gezi’ olaylarının yolda olduğunu söyleyerek şu küstah konuşmayı yaptı: Fransa’daki sarı yeleklilerin eylemine bakıp, Gezi’yi hatırlayıp gezicilere saldırmanız tam olarak bundandır. Evet, Gezi isyanı sizin bu politikalarınıza karşı çıkmıştı ve yeni Geziler yoldadır, korkmaya devam edin. 

AK Parti yol yapmamış! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis Genel Kurulu’nda devam eden bütçe görüşmelerinde söz aldı. CHP’li vekil, kürsüye turuncu yelek ve baretle çıktı, konuşmasında AK Parti’yi hedef alarak 16 yıllık dönemde hükümetin yoy yapmadığını söyledi!




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!