Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gidecek mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) yarışını önde götüren Ekrem İmamoğlu, dün oynanan Beşiktaş karşılaşmasının ardından bu sabah yaptığı paylaşım ile Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gideceğini duyurdu.

Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gideceğini açıkladı.

"HEYECANI STATTA YAŞAYACAĞIZ"

İmamoğlu, "Can Bartu ve Metin Oktay’ı rahmetle anıyorum. Her zaman sevgi ve saygı kazanacak. Asırlık derbide centilmenlik ruhuyla Fenerbahçe ve Galatasaray’a başarılar diliyorum. Bu akşam heyecanı statta birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.







Ekrem Imamoglu✔@ekrem_imamoglu



Can Bartu ve Metin Oktay’ı rahmetle anıyorum. Her zaman sevgi ve saygı kazanacak. Asırlık derbide centilmenlik ruhuyla Fenerbahçe ve Galatasaray’a başarılar diliyorum. Bu akşam heyecanı statta birlikte yaşayacağız. @Fenerbahce @GalatasaraySK

30,6 B

08:48 - 14 Nis 2019




4.246 kişi bunun hakkında konuşuyor

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

İmamoğlu paylaşımda Metin Oktay ve Can Bartu'ya ilişkin bir videoya da yer verdi. Ekrem İmamoğlu dün oynanan Beşiktaş - Başakşehir maçını tribünden izlemişti.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!