Efsanevi Fransız İmparator Napolyon’un destansı hayatı beyazperdeye taşındı!

19. yüzyılda yaşayan ve günümüzde bile hâlâ yaptıklarıyla çok konuşulan, sayısız tarihi incelemeye konu olan ünlü Fransız imparatoru Napolyon’un inişli çıkışlı yükselişini ayrıntılarıyla anlatan “Napolyon” filmi yakında sinemaseverlerle buluşacak.

Napolyon filmi için aynı anda 11 kamera kullanıldı! Dünyaca ünlü, ödüllü ekip efsanevi bir filme imza attı! 

Efsanevi Fransız İmparator Napolyon’un destansı hayatı, duayen yönetmen Ridley Scott tarafından beyazperdeye taşındı. Ünlü yönetmen Scott’a bu şaheseri yaratırken, önceki 15 filminde birlikte çalıştığı ve üç kez Oscar adaylığına layık görülmüş yapım tasarımcısı Arthur Max ve zihinlerde yer etmiş eserlere imza atmış görüntü yönetmeni Dariusz Wolski yardım etti.

 Oscar ödüllü ünlü oyuncu Joaquin Phoenix'in Napolyon rolünü canlandırdığı filmde, başarılı oyuncu Vanessa Kirby ise, Napolyon’un fırtınalı bir ilişki yaşadığı Joséphine de Beauharnais olarak karşımıza çıkıyor. Scott’ın aynı anda 11 kamerayla çalışması sayesinde çekim sırasında ortaya çıkan özel anları mutlaka yakaladığını belirten Oscarlı oyuncu Phoenix, “Bir oyuncu olarak böyle bir fırsata sahip olmak gerçekten nadirdir” diyor.

 İzleyicisine destansı bir aksiyonu, adeta yaşatacak olan “Napoleon (Napolyon)”, 24 Kasım tarihinde sinemalarda.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti