Edirne'de cip ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

EDİRNE'de, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.00 sıralarında Abdurrahman Mahallesi'nde meydana geldi.

EDİRNE'de, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.00 sıralarında Abdurrahman Mahallesi'nde meydana geldi. Şahin Sokak üzerinde ilerleyen İlker Kozan yönetimindeki 22 SA 270 plakalı otomobil, Kanarya Sokak'tan gelen Mert Ömür'ün kullandığı cipe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Ömür'ün kullandığı cip takla attı. Kazada cip sürücüsü Ömür ile otomobilde bulunan aynı aileden İlker Kozan, Emine Kozan ve Öykü Kozan yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!